Booking af Orangeri

Kære naboer,

Så er den nye kalender kommet op nede i orangeriet med en guide for hvordan man sikre sig sin bookning af orangeriet og hvor de 50,- for bookningen skal betales.

Beslutningen om at tage 50,- for booking af orangeriet er taget af BR og Havegruppen og formaliseret til beboermødet d.24/2. Man er selvfølgelig altid velkommen til at bruge orangeriet uden at skulle booke det, uden for de bookede dage og tidsrum.

Vi håber i tager godt imod den nye procedurer som tidligere har være annonceret. De 50,- vil blive brugt til havegruppens fremadrettede arbejde med at holde orangeriet pænt samt andre forskønnende projekter i gården.

Der var en håndskreven seddel med ønsker om bookninger. Det er lykkes mig at få fat i de fleste og den sidste person jeg ikke kunne nå, håber jeg læser dette opslag.

Når man har booket orangeriet, vil der i højre side af denne hjemmesiden under kommende event stå at orangeriet er booket og hvilken dag og tid det er booket. Der vil ikke fremgå navne, adresser eller andet her, kun at det er booket.

Med venlig hilsen

Havegruppen og beboerrepræsentionen

kalenderorangeri

orangeri_orden